Al saselea sezon al reality show-ului rusesc „Burlacul” s-a incheiat, iar eroul principal, Egor Kreed, a facut marea alegere. In final au ramas Daria Kliukina si Victoria Korotkova. In ultimul episod, fetele se aflau in Dubai, unde i-au si organizat cate o intalnire interpretului.

 

 

Prima care a petrecut o zi alaturi de artist a fost Victoria Korotkova. Aceasta i-a organizat o escapada in pustiu, apoi cei doi s-au retras in camera unui hotel. 

 

 

 

Impreuna cu cea de-a doua finalista, tanarul a zburat deasupra Dubaiului, apoi au mers si au luat cina.

 

 

 

 

La sfarsitul proiectului, fetele au imbracat rochiile de mireasa si au mers la intalnirea cu burlacul. Tanarul a ales-o pe Daria Kliukina si s-a despartit de Victoria. Aceasta a specificat: „E greu sa  te desparti de un om cand te-ai indragostit de el. Sunt fericita ca el a aparut in viata mea.”

 

 

 

 

Despre Daria, rapperul a spus: „Dintr-o persoana care nu simtea nimic, tu ai reusit sa ma transformi intr-un Egor foarte sensibil si care te iubeste mult.” Nu se stie daca cei doi vor ramane impreuna si dupa ce s-a incheiat reality show-ul, cert este ca decizia acestuia a starnit comentarii contradictorii, multi dintre fanii proiectului fiind de parerea ca Victoria merita sa ramana alaturi de Egor.

 

 

 

 

 

Sursa info: woman.ru 

Sursa foto: google.com

Perfecte