Daca la oras oamenii alunga stresul si oboseala cu masaj, spa sau yoga, in sat acestia au alte remedii. O toba, batuta bine, face minuni. Cum? Ne-a demonstrat-o, in cel mai nou videoclip al sau, Igor Cuciuc.

 

 

Am aflat de la interpretul de muzica populara cum face el fata stresului si oboselii. “Oboseala o alung dormind, minim 7 ore. Cand sunt stresat caut pe cineva drag, caruia sa ma destainui. Ma mai duc si pe la SPA,cu baietii. Ne ducem si la sauna,cu maturici din acestea. Uneori vin zgaraiat acasa si sotia imi spune: Da ce-ai patit dragul meu?” povesteste mai in gluma, mai in serios, artistul.

 

 

Dupa sauna, Igor Cuciuc si gasca sa de prieteni servesc cate un ceai sau ceva tarie: “Eu prefer bautura de casa, asa niste tuica de prune, de cel putin 60 de grade. Prefer bautura si mancarea traditionala, racitura din cocos. Iubesc si femeia fara botox si fara silicoane. Prefer naturalete.Femeile din neamul lui Cuciuc sunt siliconate de la natura.”


 

 

 

 

 

Recent, Igor Cuciuc si-a lansat noul videoclip Toba moldoveanului. Interpretul a tinut neaparat sa multumeasca intregului sat Zambreni din Ialoveni, care a participat la filmarile productiei.

 

 

 

 

 

Urmareste videoclipul si interviul integral al artistului in videoul ce urmeaza:

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte