Cantaretul portorican s-a dedicat mai mult vietii de familie in ultima perioada, insa nu s-a retras din viata publica. Sustine in continuare concerte, merge la evenimente mondene si tine legatura cu fanii sai pe Instagram.

 

 

 

 

 

La cea mai recenta aparitie publica, la o prezentare de moda sustinuta de brandul Armani, Ricky Martin a demonstrat ca este la fel de sexy ca in urma cu 15-20 de ani. Extrem de atent la imaginea sa - mereu intr-o forma fizica de exceptie si imbracat dupa ultimele tendinte in moda - Ricky este in continuare unul dintre cei mai atragatori artisti.

 

 

 

Acesta le-a frant inima fanelor sale in urma cu cativa ani, cand si-a recunoscut orientarea sexuala. “Sunt mandru ca sunt homosexual. Sunt binecuvantat” – a fost declaratia care le-a intristat pe fanele lui Ricky Martin. Familist convins, cantaretul a apelat in 2007 la o mama surogat, care i-a daruit doi gemeni un an mai tarziu.

 

 

 

In prezent, latino loverul este intr-o relatie cu Jwan Yosef, un artist de origine siriana. Ca toti iubitii lui Ricky Martin de pana acum, si actualul arata ca un supermodel

 

Perfecte