Chiar daca  presa scria de mult timp ca Xenia ar fi insarcinata, frumoasa moldoveanca nu s-a grabit sa confirme acest lucru foarte repede, dar si-a tinut mult timp fanii in suspans. 

 

 

 

Xenia Deli traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Osama al-Sharif, un prosper om de afaceri cu care s-a casatorit in anul 2016. De atunci, frumoasa moldoveanca se declara cea mai fericita si implinita femeie. Osama este caracterizat de Xenia ca fiind un barbaadevarat, grijului, care ii respecta si indeplineste toate dorintele, zicea Xenia intr-un live pe Instagram cu un an in urma. Tot in acel live, Xenia a dezvaluit ca isi doreste foarte multi copiii, dar si numele preferate de ea si sotul ei: "Acum, eu si sotul planificam sa avem copii. Imi doresc cat mai multi. Cel mai mult imi doresc o fetita, pe care aa numi-o Anastasia, asa cum vrea sotul. El m-a convins ca e mai simplu cu fetele. Daca voi avea un fiu, il voi numi Amir, e un prenume arab. Fiica mea nu va purta hijab.". 

 

 

 

 

 

Si daca Xenia Deli va deveni mamica pentru prima data, atunci sotul sau Osama Al-Sharif urmeaza sa devina tatal celui de-al patrulea copil. Omul de afaceri are trei copii cam de varsta frumoasei sale sotii.

 

 

 

 

 

 

Vezi mai jos intreg video in care Xenia dezvaluie o multime de secrete:

 

Perfecte