Pare din ce in ce mai greu sa mentii o relatie sentimentala pe termen lung, mai ales daca esti vedeta. Dovada si ca anul acesta pare sa fie anul despartirilor la Hollywood. Multe cupluri celebre si-au spus adio, cu scandal sau in mod civilizat, dezamagindu-si fanii care visau inca la dragostea eterna. Suntem in luna octombrie, anul nu s-a incheiat inca, dar lista despartirilor celebre este neplacut de bogata.

 

Jennifer Meyer si Tobey Maguire. S-au despartit dupa o casnicie ce a durat noua ani, in mod civilizat anuntand ca prioritatea este sa le fie bine copiilor lor si sa simta cat mai putin efectele divortului.

 

Angelina Jolie si Brad Pitt. Ziua de 20 septembrie va ramane in amintirea multora dintre noi ca ziua in care cea mai admirata poveste de dragoste de la Hollywood s-a incheiat, dupa 12 ani.

 

Lady Gaga si Taylor Kinney. Cei doi au decis sa ia o pauza, dupa cinci ani de relatie sentimentala. Gaga este acum concentrata pe cariera muzicala, lansand un nou album.

 

Diane Kruger si Joshua Jackson. Cuplul mereu admirat la evenimentele mari de la Hollywood s-a destramat dupa o relatie de 10 ani.

 


Taylor Swift si Calvin Harris. Cei doi s-au departit amiabil in luna iunie a acestui an, subliniind totusi ca au fiecare un respect considerabil pentru celalalt.

 

Johnny Depp si Amber Heard. La un an de la nunta ce a avut loc in Bahamas, Heard a intentat divort, acuzandu-l pe actor de violenta domestica. Una din despartirile cu mare scandal de anul acesta.

 

Ozzy si Sharon Osbourne. A fost o casnicie ce a durat 33 de ani. S-a speculat ca artistul ar fi avut o relatie extraconjugala.

 

Drew Barrymore si Will Kopelman. Cei doi au decis sa divorteze amiabil. “Simtim totusi ca separarea nu ne va afecta sentimentul ca formam inca o familie”, au declarat cei doi, referindu-se la faptul ca au de crescut cei doi copii ai lor.

 


 


Demi Lovato si Wilmer Valderrama. Cie doi spun ca si-au dat seama ca le este mai bine ca buni prieteni decat ca iubiti. Au avut o relatie ce a durat sase ani.

 


agentiadepresamondena.com