Dupa mai bine de trei ani de relatie, sportivul Stefan Rosca si-a unit destinul cu Nadejda, avand parte de o nunta mica, dar frumoasa, alaturi de cele mai apropiate si dragi persoane. Fericiti si imlpiniti, halterofilul si deja sotia sa erau numai zambet, cu atat mai mult ca, in curand vor deveni parinti. 

 


 

 

Tinerii au renuntat la traditionala rochie de mireasa si costum la patru ace, optand pentru portul in stil traditional. "Fericit, implinit, cu noi puteri si marea motivatie de a realiza lucruri minunate pe acest pamant.", este mesajul emotionant adaugat de Stefan.

 

 

 

Intr-un interviu realizat de perfecte.md, Stefan ne-a povestit cum s-a indragostit de Nadejda: "De multe ori treceam pe langa casa ei, dar nu-i atrageam atentia, eu fiind mai mare decat Nadejda cu 8 ani.

Desi era o fata minunata, niciodata nu m-am gandit ca ea va fi fata pe care o voi alege pentru a merge impreuna pe drumul vietii. Pe parcurs insa, am inteles ca ea merita tot ce este mai bun, ea este fata cu care am multe lucruri in comun, care ma sustine mereu, alaturi de care ma simt iubit, apreciat si alintat.

Si, desi, nu a fost dragoste la prima vedere, dar m-a cucerit prin zambetul ei, prin tot ce reprezinta si prin tot ce ma face sa simt. Pur si simplu prin felul ei de a fi si de ma iubi cu sinceritate."

  

 

Afla aici frumoasa lor poveste de dragoste.

 

 

 

Sursa foto, video: Facebook.com

Perfecte