Gloria Gorceag si sotul sau, Vitalie Catana, cunoscut publicului larg ca Smally, vor deveni parinti in curand. Cei doi abia asteapta sa-si cunoasca bebelusul, mai ales ca vor avea parte de toata sustinerea parintilor. Gloria a marturisit ca... "De 9 luni sunt un alt om...un om mai grasut si mai fericit.". Interpreta a realizat o sedinta foto in care apare intr-un lan, iar burtica ei iese in evidenta.

 

 

 

 

 

Desi arata minunat si nu ai spune ca s-a schimbat radical, cantareata marturiseste cate kilograme a adaugat: "Am adaugat mult, 20 de kilograme sunt sigur. Nici nu ma mai urc pe cantar, dar nici nu m-am abtinut de la ceva. Am mancat cand am vrut si ce am vrut, fara restrictii. Am savurat din plin perioada de sarcina. Eu in viata mea nu am tinut regim, deci mi-a fost complicat acum sa ma tin de el."

 

 


 

 

Gloria spune ca isi doreste sa nasca natural: "Pana acum sarcina a decurs bine, sper sa si nasc natural, mi se pare un lucru firesc.". Totodata, interpreta si jurnalista spune cam cand este preconizata nasterea: "Pai de la data preconizata de medic ar putea fi plus-minus doua saptamani. Ar putea fi sfirsitul lui iulie, dar cine stie?". Admir-o pe viitoarea mamica, in fotografiile de mai jos:

 

 

 
 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Fotografii realizate de Vadim Scurtu

Perfecte