De un an, Mariah Carey se lasa rasfatata in bratele musculoase ale fostului ei dansator, Bryan Tanaka. Iar ieri seara, pe cand se aflau in Malibu, au demonstrat inca o data ca relatia lor este una cat se poate de adevarata, afisandu-se in ipostaze amoroase in vazul tuturor.

 

 

Mariah Carey si Bryan Tanaka au fost surprinsi de paparazzi chiar cand intrau in restaurantul Nobu, din Malibu. Zambareti si binedispusi, cei doi n-au tinut cont ca-n jurul lor erau si alte persoane si au dat frau sentimentelor. Bryan si-a infipt degetele in coapsele artistei, in timp ce aceasta ii soptea ceva la ureche. Momentul nu s-a incheiat acolo, caci atingerile au continuat si-n interiorul restaurantului, potrivit declaratiilor unor angajati.

 

 

La iesirea din restaurant, Mariah si Bryan erau la fel de binedispusi, afisand gesturi la fel de romantice. S-au tinut de mana, iar dansatorul a invitat-o, elegant, pe Mariah sa urce la bordul unui bolid de lux, pe care acesta l-a condus pana la resedinta acesteia din Beverly Hills. Nu stim cum s-a incheiat seara, dar avem o banuiala…

 

 

Cat despre vestimentatia artistei, aceasta a optat pentru look cu adevarat incitant, cu care l-a dat gata pe iubitul ei. Mariah a optat pentru o rochie mini, care prezenta decupaje indraznete, dresuri negre si cizme pana la genunchi. 

 


 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro