Visele devin realitate! Sora mai mica a lui Kim Kardashian (35 de ani), manechinul Kendall Jenner (20 de ani), si prietena ei, Gigi Hadid (20 de ani), au transformat un baiat care locuia pe strazi, intr-un fenomen international in lumea modellingului. Cei doi „ingerasi” de la Victoria Secret l-au gasit pe John Economou, pe o plaja din California, in timp ce filmau o reclama.

 

 

 

„Una dintre ele a venit la mine si mi-a spus ca arat bine. Nu mi-am dat seama cu cine vorbesc la inceput. Apoi, mi-am dat seama despre cine e vorba. Kendall e foarte cool si cu picioarele pe pamant. Am avut o conversatie despre viata, actorie, modelling si experienta personala, a declarat John Economou, pentru cotidianul britanic The Daily Mail.

 

 

 

Economou locuia pe strazile Californiei de ceva vreme. In mod ironic, visul lui de o viata era sa devina un model faimos. Norocul a dat peste el atunci cand le-a cunoscut pe celebrele manechine, Kendall Jenner si Gigi Hadid.  Acum, John Economou a semnat un contract cu agentia de modelling unde si-a inceput cariera si Kendall, Two Management. In mediul online, tanarul face deja furori, iar povestea lui a ajuns in toate publicatiile internationale.

www.click.ro