Sarbatoare grandioasa a avut loc de curand. Tatiana Spinu s-a casatorit. Indragostitii au dorit ca evenimentul sa fie marcat in cadrul uneia dintre cele mai importante festivitati pentru Tatiana - Balul de Gheata, care anul acesta a ajuns la a 5-a editie.

 

 

 

 

 

 

 

Daca in ceilalti ani, blondina a imbracat rochii mult mai indraznete, de aceasta data, Tatiana a tinut neaparat sa imbrace rochia de mireasa. Ba mai mult, tanara a avut doua astfel de tinute, una de tip printesa si cealalta de tip sirena, insa mult mai lejera.

 

 

 

 

 

 

Rudele, prietenii, colegii de breasla, toti au venit sa-i sustina. Fiecare a incercat sa-i bucure pe indragostiti prin prezenta lor si prin urarile de bine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se pare ca, indragostitii au organizat o petrecere exact ca o nunta. Sarbatoarea a fost plina de surprize. Tatiana a cantat, iar mirele a prins la curaj si i-a facut miresei o declaratie de dragoste in fata celor prezenti. Acestia au avut si o coreografie speciala pentru primul dans in calitate de sot si sotie. 

 

 

 

 

 

 

Impresionant e ca una dintre invitate a venit imbracata in rochie de mireasa. Bruneta s-a si fotografiat cu invitatii.

 

 

 

Tinerii au avut si un tort deosebit, ce avea treapta superioara decorata cu 2 papusi ce semanau ca doua picaturi de apa cu cei doi.

 

 

 

 

Fotografii realizate de Alex Morgoci

Perfecte