Nasul, fruntea, dintii, buzele, toate sunt infrumusetate cu ajutorul bisturiului. "Totul este fals, mai putin obrajii", a marturisit focoasa bruneta complimentata adesea pentru faptul ca arata extraordinar de bine. Desi pana acum nu a comentat acest subiect, se pare ca si-a facut o multime de "imbunatatiri" fizice, iar acum o parte dintre fanele sale se arata dezamagite.

 

 

 

Cea mai bizara operatii pe care vedeta a povestit ca si-a facut-o a fost aceea de scoatere a grasimii de la subsoara, din dorinta de a-si face mainile sa para mai lungi. 

"Mi-am scos o parte din subrat, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am facut. E un mare secret, dar nu imi pasa. A fost in urma cu aproximativ 9 ani", le-a spus Chrissy celor de la Refinery29, adaugand: "M-a ajutat sa ma simt mai bine imbracata in rochii, m-am simti mai increzatoare. Nu am niciun regret, sincer".

 

 

 

Desi acum este privita  ca una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, bruneta a povestit ca a trecut printr-un moment jenant, in trecut. Unul dintre brandurile pentru care lucra a trimis-o acasa, motivand ca este grasa: " Eram pe scaun, la machiaj, cand un reprezentant al lor m-a intrebat daca imi poate face o poza. Apoi au trimis imaginea la agentia mea, iar ei m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa plec imediat, chiar de la machiaj, pentru ca sunt grasa si trebuie sa mi se ia masurile din nou".

 

Perfecte