Daca putem vorbi despre o vedeta consecventa la capitolul imagine, atunci aceea este Andreea Marin. Au trecut aproape 25 de ani de la debutul ei in televiziune, dar fotografiile de atunci demonstreaza din plin faptul ca vedeta nu este o adepta a interventiilor estetice.  

 

Persoanele trecute de 30 de ani isi amintesc cu siguranta chipul prietenos si vocea subtire a prezentatoarei de la TVR Iasi, care bucura sufletele copiilor, in fiecare seara, la emisiunea „Tara lui Piticot”. Da, este vorba despre Andreea Marin, cea care la vremea respectiva probabil nici nu visa sa ajunga unul dintre cei mai profesionisti oameni din televiziune sau una dintre cele mai ravnite vedete de la noi, insa drumul Andreei catre celebritate a fost unul incet, dar sigur, cea mai mare dragoste profesionala a ei fiind si acum, cu siguranta, televiziunea.  

 

 

Semn ca poarta amintiri extrem de placute din perioada respectiva, Andreea Marin a facut publica o imagine de la inceputul anilor 90, pe vremea cand avea doar 20 de ani. Asemanarea cu Andreea cea de acum este mai mult decat evidenta, vedeta fiind aproape neschimbata. Astfel, nu si-a schimbat nici macar culoarea parului, doar lungimea avand fluctuatii, de-a lungul timpului, semn ca este o femeie extrem de conservatoare. 

 

 

 

Putini sunt cei care-si mai amintesc, dar Andreea nu a prezentat singura emisiunea „Tara lui Piticot”. A avut un coleg si anume… Daniel Buzdugan, cel care-i aducea mereu scrisorile copiilor ale caror dorinte urmau a fi indeplinite! La vreme respectiva, Daniel lucra deja la radio, televiziunea fiind un proiect paralel. Intre timp, insa, se pare ca televiziunea nu a fost o mare pasiune pentru colegul lui Mihai Morar. 

 

 

 

 

 

 


 

 

Sursa foto: Google.com


viva.ro