Prima Doamna a pozat intr-un avion privat si fotografia a ajuns, cumva, in presa, de unde a devenit virala si pe retelele de socializare. Motivele pentru care Casa Alba ar dori ca aceasta fotografie sa fie stearsa de peste tot sunt evidente.
        
                       

 

Melania Trump a fost recent in atentia presei si prin prisma declaratiilor unor surse din anturajul prezidential. Astfel, Hollywood Life scrie ca Melania Trump e devastata la gandul ca sotul ei ar putea fi reales Presedinte al Statelor Unite in 2020. Potrivit Hollywood Life, care citeaza o sursa din anturajul prezidential, Melania se teme ca, daca Trump va fi reales presedinte, nu va mai putea divorta de el, asa cum planuieste.
                  
                    

 

Melania se pregateste deja de viata pe care o va duce in afara Casei Albe fara sotul ei. Donald i-a promis ca o va lasa sa divorteze dupa ce isi incheie mandatul la Casa Alba. [...] Melania e foarte fericita ca mandatul lui e pe cale sa se termine si viseaza cu ochii deschisi la ziua in care va imparti casa doar cu fiul ei, Barron. A spus ca nu mai rezista inca patru ani.”, a mentionat sursa citata de Hollywood Life. In urma cu cu o vreme, presa tabloida a speculat si pe marginea motivului care o opreste pe Melania sa divorteze de Donald Trump
   
          

 

Omarosa Naigault Newman, fost angajat la Casa Alba in timpul administratiei Trump, a facut atunci cateva dezvaluiri. In volumul pe care l-a lansat de curand, Omarosa sustine ca Melania nu divorteaza de Trump pentru ca acesta o ameninta ca ii va invalida cetatenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea suprema”, spune Omarosa. 
     
               

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Perfecte