A hotarat sa spuna tot adevarul despre relatia dintre Potap si Nastea Kamenskih.  Mai mult decat atata, Anna a anuntat ca va scrie o carte in care va povesti tot ce stie despre vedetele din showbiz cu care a lucrat in decursul a 8 ani.

 

 

Cu Potap si Nastea ea a colaborat pe parcursul a 5 ani, dupa care a fost data afara fara explicatii si fara sa i se plateasca salariul. Asta ar putea fi motivul pentru care ea a hotarat sa se razbune si sa ofere detalii picante despre cei doi, pentru portalul life.ru.

 

 

 

 

 

 

"Nu vreau sa fiu o barfitoare, dar deja nimeni nu se mai intreaba, Potap si Nastea se culca impreuna? Oamenii care lucreaza cu ei stiu foarte bine raspunsul la aceasta intrebare."

 

 

 

 

 

"Unica, imi este foarte mila de sotia lui. Cea care era si cea care a devenit ea acum sunt doi oameni total diferiti. Dar, ce poate face ea impotriva frumusetii Nastei Kamenskih? Ea nu poate renunta la bani, la lux, care nu-i aduc deloc fericirea, nici ei, nici copilului sau."

 

 

 

 

 

"Dar si pe Nastea putem sa o intelegem, este o femeie indragostita, slaba. Desigur, ea il iubeste. Uite asa o relatie din care nu exista iesire. cineva ar trebui sa plece, dar nimeni nu o face. Iar oamenii asculta: "У-у дома, у мамы, на кухне всё хорошо…"

 

 

 

 

 

Amintim ca Potap est insurat cu Irina Gorovaia, cu care au impreuna un fiu de 8 ani.


 


Sursa foto: paparazzi.ru


Perfecte