Colaborarea dintre Timati si Egor Kreed a fost una dintre cele mai asteptate de fanii Blackstar. Acum cateva zile a aparut videoclipul piesei "Где ты, где я" In materialul video se spune povestea unei femei care cauta doar barbati cu bani, care sa ii daruiasca cadouri luxoase si sa o rasfete cu surprize, calatorii si flori. Frumoasa bruneta se foloseste de iubitii sai, iar la final atat Timati, cat si Egor Kreed, o surprind cu un barbat mai in varsta. Vezi mai jos videoclipul piesei:

 

 

Sa fie aceasta piesa o dedicatie ascunsa pentru Xenia Deli, care s-a casatorit recent cu un milionar egiptean si a avut o nunta ca in povesti, estimata la 1 milion de euro? 

 

 

 

Desi nu a recunoscut acest lucru, se presupune ca Egor Kreed si Xenia Deli au avut o scurta relatie, in toamna anului 2015. Pe retelele de socializare au aparut mai multe poze in care cei doi apar impreuna, desi nu se vad fetele.

 

 

 

Tot pe atunci, invitata in studioul Love Radio, la emisiunea Krasavciki, VJ-ii au luat-o la intrebari si au insistat ca aceasta sa le spuna daca are iubit, desi Xenia nu voia sa discute viata sa personala. Cu toate astea, baietii au reusit sa o provoace pe Xenia la intrebari si le-a marturisit ca are un iubit.Xenia le-a spus ca acesta este din Moscova. Acest lucru le-a starnit imediat prezentatorilor suspiciuni cine ar fi iubitul Xeniei si, desi nu au spus acest lucru, ei s-au referit la interpretul rus Egor Kreed. Mai mult decat atat, pe net au aparut poze cu Xenia Deli si VJ-ii, iar alaturi de ei apare si Egor Kreed, semn ca acestia au mers impreuna acolo.

 

 

 

 

 

 

Intr-un alt interviu, Xenia a spus ca, desi sta in America, ii place sa asculte muzica ruseasca si l-a numit pe Egor Krid printre interpretii sai favoriti. Tot in acea perioada Egor a publicat poze cu iubita sa, despre care nu a spus nimic si nu i-a aratat chipul in fotografii.

 

 

 

Cu toate astea, vedem clar ca fata din poza de mai jos poarta exact aceasi tinuta in care apare Xenia, intr-o poza plasata pe contul sau de Facebook.

 

 

 

Modelul are acelasi costum rosu in care apare si fata de pe poza lui Creed.

 

 

 

 

Intre timp, modelul moldovean se bucura de o vacanta alaturi de proaspatul sau sot, in varsta de 62 de ani. Dupa nunta, cei doi au mers la Paris, Lisabona si apoi la Roma, de unde Xenia publica fotografii pe retelele de socializare.


 

 

 

Sursa: Instagram.com

Perfecte