Iubita lui Egor Kreed se numeste Victoria Odintova, are 22 de ani si este un model din St. Petersburg, care este extrem de populara pe Instagram, avand peste 2,6 milioane de fani.

 

 

 

Se pare ca intre cei doi s-a aprins focul in timpul filmarii ultimului videoclip al cantaretului, la piesa "Mне нравится". Cei doi apar in mai multe scene fierbinti care sunt si mai interesante tinand cont de relatia celor doi.

Totusi, cel mai mult ne-a atras atentia anume felul in care arata tanara. Aceasta este copia fidela a Xeniei Deli. Parul lung, ochii, chiar si zambetul acesteia ne duce cu gandul la frumoasa moldoveanca. 

 

 

 

Tanarul interpret pare sa fi tanjit mult dupa Xenia, chiar daca aceasta s-a casatorit, dar in sfarsit a gasit o sosie care este aproape identica. 

 

 

 

Tie cum ti se pare asemanarea dintre cele doua? 

 

 

Desi niciodata nu au recunoscut ca au fost iubiti, atat moldoveanca cat si interpretul rus, au postat poze pe retelele de socializare in care s-a vazut clar dovada relatiei celor doi. Dupa zvonurile aparute in presa ruseasca, cei doi au avut o relatie de scurta durata in anul 2015. 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte