Potrivit The Mirror, Hilton inca nu i-a inapoiat lui Chris inelul ce are un diamant de 20 de carate, iar acesta il vrea neaparat inapoi. Cum Paris Hilton a fost cea care a anulat nunta, potrivit legilor din California, aceasta trebuie sa ii inapoieze inelul fostului ei iubit.

 

 

La inceputul saptamanii, cei doi au anuntat ca nu se vor mai casatori, dupa 10 luni de logodna.

 

 

Paris Hilton si Chris Zylka s-au logodit in 2017, chiar inainte de Anul Nou, dupa o relatie de doi ani. Chris Zylka a jucat in serialul „The Leftovers” si are un tatuaj cu numele divei pe brat, scris cu fontul „Disney”.

 

 

 

Hilton a declarat atunci pentru People, in stilul ei caracteristic: „Sunt foarte fericita ca ma logodesc cu iubirea vietii mele, cu prietenul meu cel mai bun. Niciodata nu m-am simtit mai fericita, mai iubita si mai in siguranta. El este perfect pentru mine, din toate punctele de vedere, si mi-a demonstrat ca basmele chiar sunt posibile.”

 


 


Intrebarea principala care a survenit, pe langa “Unde a plecat dragostea?” bineinteles, este cine va primi totusi frumoasa bijuterie in valoare de 2 milioane de dolari? Tu cum crezi, cui ii apartine inelul, pe buna dreptate?

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

unica.ro