Cu un par aranjat si un machiaj impecabil, fiica regretatului Michael Jackson a fost o prezenta notabila, insa un detaliu rusinos a iesit la iveala pe sub rochia de mii de euro.

 

 

Paris nu este deloc genul de tanara care sa se ingrijoreze cu privire la inesteticele fire de par din zonele intime, asa ca a aparut fara pudoare cu par la subrat si pe picioare, chiar pe covorul rosu, in bliturile fotografilor. Nu doar ca detaliul inestetic a fost observat de toata lumea, dar Paris le-a si aratat fanilor de pe retelele de socializare picioarele sale neepilate, intr-o poza de pe instagram pentru care a primit multe critici.

 

 

 

Pana la urma este copilul unui fost megastar, are pretentii de model de top, asa ca trebuie sa se comporte si sa arate ca atare. Mesajul sau si fotografia vin ca o lamurire a faptului ca a aparut cu par la axile la MTV VMA.

” Cand concurezi cu fratele tau pentru a vedea cine poate sa-si lase parul de pe picioare sa creasca mai lung.”

 

Adolescenta pare sa fie destul de mandra de parul de pe corp, mai ales ca a facut un insta story cu fotografii de aproape cu piciorul sau.

 

 

Paris a mai vorbit si in trecut de faptul ca nu i se pare o problema sa apara cu par: „Nu mi-am dat seama ca oamenii ar putea fi atat de suparati de faptul ca apar cu par pe picioare sau la axila. Nu mi-am dat seama ca a fost o asemenea problema. Este atat de amuzant. Oamenii sunt intr-adevar nebuni. as vrea sa pot posta cateva dintre aceste raspunsuri. imi place parul si transpiratia. imi place asta, cred ca e minunat. Unii oameni cred ca este vorba de ceva super dezgustator, mai ales la fete, dar fiecare corp uman are par. E natural. treceti peste asta!”

Okmagazine.ro