Fiica Anastasiei Zavorotniuk si a businessman-ului Dmitrii Striukov, Anna, a absolvit scoala in Londra, apoi a intrat la facultatea de stiinte sociale si managemnet, la MGU.

 

 

Totodata ea a reusit sa lucreze o perioada ca prezentatoare TV si sa se filmeze in sezonul cinci al serialului "Zakrytaia Shkola". Dupa ce a publicat mai multe fotografii pe retelele de socializare, in care apare alaturi de diferiti barbati, Anna a renuntat la studiile din Moscova si a mers in America, unde parintii i-au platit studiile ca aceasta sa devina producator.

 

 

Insa, daca ne conducem dupa fotografiile pe care Anna le publica sistematic pe retelele de socializare, este foarte clar ca studiile nu sunt pentru ea o prioritate. 

 

 

Acum insa a iesit la iveala faptul ca Annei nu i-a mers cu studiile in SUA. Dupa ce ea a inceput o relatie cu fiul unui milioner, Anna s-a intors in Russia. Mai bine zis a inceput sa calatoreasca, sa se odihneasca in diferite destinatii de lux, alaturi de iubitul sau. Totodata Anna a fost vazuta deseori in Londra, unde si-a petrecut mult timp in apartamentul iubitului sau.

 

 

 

 

Cineva din apropiatii Annei a marturisit pentru eg.ru ca, atunci cand este in Rusia, Anna adora sa dea petreceri grandioase. Mama ei, Anastasia, ascunde acest lucru si nu vrea sa recunoasca ca fiica ei ii celtuie banii pe distractii si nu a hotarat ce profesie vrea sa aiba, asa ca le spune tutror ca Anna inca invata in SUA.

 

 

 

Sursa: paparazzi.ru

Perfecte