Totusi, modelul a inceput sa isi ingrijoreze fanii cu silueta ei silfida si multi se inteaba daca nu cumva are probleme de sanatate.  

 

 

 

Ruby Rose a debordat mereu de sexualitate, dar in ultima perioada a slabit destul de mult, iar fanii au inceput sa spuna ca sufera de anorexie. Desi este piele si os, modelul sustine ca se simte mai bina ca niciodata. In plus Ruby insista ca arata asa pentru ca este vegana, nu mai consuma alcool si face foarte mult sport: “Pot sa va inspir si sa va spun sa nu mai mancati alimente procesate, fast-food si mancaruri cauzatoare de cancer, sa nu mai consumati bauturi carbogazoase si alcool si cum sa va antrenati bine”.

 

 

 

Fanii nu au fost impresionati de explicatiile ei si i-au umpplut contul de Instagram cu mesaje in care o roaga sa manance pentru ca este prea slaba: “Oh, Doamne! Esti atat de slaba incat ti se vad coastele”, “Nu inseamna ca trebuie sa fii atat de slaba daca esti vegana. Sper sa esti ok.”, “Cand ai ajuns atat de slaba?! Esti ok?”, “Te rog sa te ingrasi. Esti mult prea slaba!” si “esti atat de slaba! Te rog sa mananci ceva”.

 

 

 

Ruby Rose si-a dat seama ca este lesbiana inca de la 12 ani. Pana de curand, modelul s-a iubit cu o cantareata australiana. In luna septembrie se pare ca s-au despartit, iar Ruby a sters toate pozele cu ea de pe Instagram.

 


 

Sursa foto: Instagram.com/RubyRose

Perfecte.ro