Tany Vander si-a demonstrat talentul de gospodina si a pregatit un somon delicios, scaldat in sos de frisca, in cadrul celui mai tare show culinar din tara, Gusturile se discuta, de la PRO TV.


 

Artista traieste o frumoasa poveste de dragoste, alaturi de iubitul sau, omul de afaceri Vasilii Lungo, alaturi de care este cea mai fericita femeie din lume si savureaza cele mai speciale momente din viata sa. Chiar si asa, Tany Vander a maturisit, in cadrul emisiunii Gusturile se discuta, ca nu mereu viata i-a fost lapte si miere. A avut momente mai dificile, pe care le-a trecut cu rabdare.

 

 

Intrebata de Silvia Petrov, gazda emisiunii, despre cel mai penibil moment din viata sa, Tany a dezvaluit cateva detalii, despre situatia care a facut-o sa intre in pamant de rusine. "Doamne cand imi amintesc, faceam solar si aveam asa o impresie ca, in momentul in care inchizi usa, tu esti in alta lume, nu te mai aude nimeni. Stii ce faceam eu acolo? Cantam asa de tare, cat ma tinea gura si credam ca nu ma aude nimeni". 

 

Perfecte