Extravaganta de star! De ce sa te multumesti cu o casa ce are o singura baie sau poate doua, atunci cand poti avea una cu nu mai putin de 22 de bai? Cu siguranta asta si-a spus Robbie Williams recent, atunci cand si-a cumparat o vila de lux situata in Beverly Hills.

 

 


Celebrul artist nu s-a uitat la bani cand a facut aceasta achizitie, scotand din buzunar nu mai putin de 32 de milioane de dolari pentru noua casa. Asta dupa ce a negociat intens, intrucat pretul ei initial era de 38 de milioane de dolari.

 


 


Robbie Williams are acum o casa de lux in Beverly Hills, iar impresionanta vila dispune de 10 dormitoare si nu mai putin de… 22 de bai!

 

Casa este extrem de spatioasa, astfel incat artistul impreuna cu sotia lui, Ayda Field, si cei doi copii ai lor, Theodora Rose (3 ani) si Charlton Valentine (1 ani), se pot desfasura in voie.

 


 


Somptuoasa vila mai dispune de o sala de fitness, teren de tenis, piscina si o casa de oaspeti. In plus, situata fiind pe un deal, are vedere asupra intregului Los Angeles.

 


 


Nu degeaba si-a cumparat Robbie Williams o casa atat de mare, intrucat a declarat in repetate randuri ca nu planuieste sa se opreasca la doar 2 copii.

 


 
/www.agentiadepresamondena.com