Nu de putine ori au fost vazuti unul langa celalalt fara sa se atinga, iar asta a atras atentia multor persoane. Dintre ele, o parte s-au grabit sa traga concluzii care spun ca Melania si Donald Trump ar fi fost sfatuiti sa nu faca gesturi de tandrete in public. Cunoscatorii tin insa minte ca cei doi erau mult mai "lipiciosi" inainte ca barbatul sa devina Presedintele Statelor Unite ale Americii.

 

Ba mai mult decat atat, Trump parea sa nu poata sta cu mainile departe de sotia sa, in timp ce ea se bucura de toata atentia primita atat din partea lui cat si din partea presei. Acum, lucrurile stau altfel: 

 

 

 

 

Se pare ca ceea ce o face pe Melania sa evite atingerile sotului ei in public este tocmai faptul ca acum nu isi mai pot exprima afectiunea in acelasi mod ca inainte de alegeri. In plus, faptul ca Donald Trump nu este un adept al gesturilor de politete precum tinutul usii, deschisul portierei si ca pare mereu sa mearga inaintea sotiei sale, o deranjeaza pe Melania. Cei de la bravotv.com au povestit chiar ca sotia Presedintelui nu accepta faptul ca sotul sau ii intinde mana ca pentru a o grabi sa mearga, in loc sa astepte, asa ca reactioneaza in consecinta. 

Perfecte