La inceput erau doi artisti rivali ce cantau in doua cafenele din Italia, mai apoi, dragostea i-a unit, iar muzica i-a facut sa creeze un cuplu si pe scena.
   
 
Violeta Grecu este moldoveanca a carei voce rasuna in toata Venetia. Blonda din satul Plopi si-a inceput cariera ca pianista in cafenelele din cunoscuta piata – San Marco, dupa care a urmat un turneu in nordul Italiei, o aventura frumoasa impartita cu Radu Zaplitnii.
    
       

 

 

Ulterior, cei doi au divortat, iar acordionistul s-a casatorit in taina cu interpreta Dana Markitan.
     
          

 

Invitat la emisiunea O Seara Perfecta, Radu Zaplitnii a vorbit in exclusivitate despre despartirea prin care a trecut. „M-a rugat sa ramana sa lucreze in asociatia pe care eu am fondat-o. Ne-am despartit foarte amical. La noi istoria de mult se intinde, de vreo 5 ani. Noi nu am divulgat chestia asta pentru ca eu am tinut foarte mult, mortis. A iubi o persoana asta inseamana a-i da libertate de alegere.”, spune acesta.
 
         

 

„Eu trebuie sa merg inainte si ea tot. Este un muzician extraordinar, o persoana cu multe talente, merita sa aiba succes in lumea intreaga.”, a mai adaugat barbatul.
  
     

 

„Nu am programat sa ma recasatoresc nicicand, nici nu o cunosteam pe Dana Markitan. Nu a fost planificat, asa a fost sa fie. Nu am vrut sa ma recasatoresc, dar pentru Dana era foarte important. ”, a explicat acordeonistul.
              
   

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com 

Perfecte