Dan Bilzerian este jucatorul de poker care a devenit celebru datorita vietii extravagante pe care o duce si cu care se lauda pe conturile de socializare. Dupa ce a strans in jurul lui o comunitate de peste 22 de milioane de persoane pe celebra platforma de socializare, pare sa aiba o viata la care viseaza multi barbati. Are o avere de peste 100 de milioane de dolari, masini de lux, 3 case in Hollywood, Los Angeles si San Diego si zeci de femei sexy care il insotesc peste tot.

 

 

   

 

 

 

Totusi, viata lui nu este atat de roz pe cat pare pe Instagram, acolo unde fiecare fotografie pe care o posteaza are peste 300.000 de like-uri. Consumul excesiv de alcool, cocaina si Viagra i-au pus de 3 ori viata in pericol. Desi are doar 36 de ani, Dan a avut pana acum 3 atacuri de cord. 

 

 

  

 

 

 

 

Jucatorul de poker are cu siguranta un inger pazitor pentru ca a reusit sa scape cu viata si dupa atacul care a avut loc la un concert din Los Angeles, in urma caruia au murit 59 de persoane si alte 500 au fost ranite . Dan s-a filmat in tip ce fugea de la concert si spunea ca a vazut cum o fata a fost impuscata in cap. 

 

 

  

 

 

In ceea ce priveste viata sa personala, desi se pozeaza inconjurat de zeci de femei imbracate sumar, Dan a marturisit ca este pentru prima data cand are o relatie cu o singura femeie. Sofia Bevarly are 21 de ani si este, dupa cum o descrie “o femeie diferta, desteapta, cool”.

 

 

  

 

 

Sursa foto: instagram.com/danbilzerian

Perfecte.ro