Desi si-a promis sa faca cariera si sa se concentreze pe viata profesionala, Diana Voevutki a avut norocul sa intalneasca o persoana speciala, care a convins-o ca casnicia este cel mai frumos lucru care se poate intampla cu un cuplu fericit. “Chiar daca spuneam ca nu ma marit panala 30 de ani, pentru ca sunt o carierista, am intalnit o persoana foarte potrivita la 21 de ani si am inteles ca este ceea ce pot sa fac.”


 

 

O intamplare fatala insa a facut ca viata primului ei sot sa fie luata de un teribil accident. “Am fost impreuna 5 ani. Sotul meu a facut un accident, a decedat si eu am ramas singura cu baietelul meu” spune designerul.

 

 

Diana marturiseste ca a evitat mult timp sa discute pe aceasta tema, pentru ca acesta este mereu un subiect dureros. “Am preferat sa nu vorbesc despre asta, dar am inteles ca trebuie sa merg mai departe, pentru ca cei care pleaca vor ca noi aici sa fim fericiti. Am realizat ca experienta mea poate fi o motivatie pentru alte femei sa nu le fie frica sa continue viata, pentru ca viata este una.” a conchis ea.

 

 

 

Acum, Diana este alaturi de Mihai Sova, actualul ei sot, alaturi de care a reusit sa regaseasca fericirea. Acestia cresc impreuna doi copii adorabili.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/ diana.voi

Perfecte