Au fost certati timp de noua ani, insa acum cateva luni au ingropat securea razboiului la insistentele unor prieteni comuni si ale actualului partener de viata al cantaretului, David Furnish. Din pacate, Elton John nu s-a putut bucura prea mult de relatia buna cu mama sa, caci aceasta s-a stins, astazi, la 92 de ani.

 

 

 

 


Indurerat si socat, Elton John a postat un mesaj pe instagram la adresa regretatei sale mame: ”Imi pare atat de rau sa anunt ca mama mea a decedat. Tocmai ce-am vazut-o luni si sunt cu adevarat in soc. Sa calatoresti in siguranta, mama! Iti multumesc pentru tot. O sa-mi lipsesti enorm. Cu dragoste, Elton!”.

 

 


Sir Elton John a concertat aseara la Palau Sant Jordi din Barcelona, iar cateva ore mai tarziu, a aflat ca mama sa a decedat in locuinta din West Sussex. Cantaretul are programate alte 12 concerte in luna decembrie, incluzand unul maine in Hamburdg si alte trei, in Monaco, Dubai si Lebanon, saptamana aceasta. Momentan, artistul nu si-a anulat aceste aparitii. Mama sa a fost cea care l-a directionat pe Elton John spre o cariera muzicala. La doar 3 ani, Elton a inceput sa ia lectii de pian, ceea ce i-a cultivat apetenta pentru muzica. Sheila a fost un sprijin constant pentru Elton John in toti anii de cariera, relatia lor deteriorandu-se in urma cu noua ani. Recent, Elton ii reprosa mamei sale ca il vorbeste de rau pe actualul lui partener, David Furnish.

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine