Coperta de septembrie a revistei VIVA o aduce in prim-plan pe Elena Udrea care pozeaza aproape goala din profil si isi arata burtica de gravida in sapte luni. Aparitia ei pe coperta va starni multe reactii din toate taberele, insa misterul sarcinii sale a fost elucidat. In momentul in care s-a aflat vestea ca ea este insarcinta cu gemeni si ca ulterior a pierdut unul dintre feti, multi au fost cei care au crezut ca este o facatura.

 

 

Fostul ministru al Turismului din Romania, Elena Udrea, a fost condamnata definitiv la inchisoare, insa ea s-a refugiat in Costa Rica unde incearca sa isi refaca viata alaturi de Adrian Alexandronov (33 de ani). Iubitul sau a fost manechin, iar acum este broker imobiliar.

 

 

 

In pictorialul care va aparea pe 31 august in revista VIVA, Elena Udrea (44 de ani) povesteste despre experientele sale, despre sarcina, despre cum isi vede viata dupa ce se va naste Eva Maria si despre cum s-a infiripat povestea de dragoste dintre ea si Adrian Alexandronov. Cei doi sunt impreuna de mai bine de doi ani.

 

 

Pe data de 5 iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul “Gala Bute” in care a fost acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. Ea este data in urmarire internationala. Iar in acest moment, ea beneficeaza de statutul provizoriu de refugiat politic in Costa Rica. Pozele in care fostul ministru al Turismului apare semi-nude au fost realizate tot in Costa Rica.

 

 

„Am avut emotii, am si acum teama ca pot fi judecata, dar dreptul unei femei de a-si povesti apropierea momentului magic al nasterii este sacru de cand lumea“, motiveaza Dana Enache, redactorul-sef al revistei, decizia de a realiza un pictorial cu fugara Udrea.

 

 

agentiadepresamondena.com