Elena Javelea, cea care a uimit juratii cu interpretarea piesei "You can leave your hat on" intr-o maniera extrem de puternica si senzuala, a reusit sa intoarca scaunul lui Tudor Chirila, care a luat-o in echipa sa. 

 

 

 

 

Elena ne-a acordat un scurt interviu in care ne-a spus mai multe detalii din culisele emisiunii Vocea Romaniei, cat de dur este antrenorul sau, Tudor Chirila, ce crede despre Smiley, Loredana si Marius Moga si cum se impaca cu ceilalti moldoveni din concurs. Despre Aliona Moon, care a ajuns in echipa lui Smiley, Elena a spus: "Aliona mi-a spus ca are nevoie de doza asta de concurs, de adrenalina, si ii place tot ce se petrece. Atat timp cat nu este Vocea Moldovei, in Romania are dreptul sa participe, asa ca nu are importanta daca vii de la Eurovision sau nu."


 

 


Elena a fost comparata de mai multi cu Angelina Jolie, unii zicand ca seamana farte bine cu actrita americana: "A fost o faza, cand mergeam la Bucuresti, vamesul se uita la mine in pasaport: Semeni foarte bine cu Angelina Jolie, iar eu am spus: Aoleu, si dumneavoastra? Eu ma bucur, doar e o femeie frumoasa, desteapta. Stii ce ma mira, ca acolo in Romania, toti imi spun: Chiar ai ceva, sunt asemanari, iar aici in Moldova imi spun: nu chiar, daca te uiti de departe si cu ochii inchisi poate semeni, dar asa, deloc..  Toate criticile astea rautacioase le-am avut doar din partea persoanelor din Moldova."


 

 

Vezi ce mai are de spus frumoasa moldoveanca in interviul de mai jos:

 

 

Sursa foto: Facebook.com/ElenaJavelea

Perfecte