Artista a reinterpretat cateva piese din folclorul romanesc, dar a facut si cateva dezvaluiri despre ce se mai intampla in viata sa, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. 

 

 

 

Frumoasa bruneta a maturisit ca are pe cineva foarte drag inimii alaturi si ca este foarte fericita si recunoascatoare pentru acest fapt. "Suntem de 3 ani impreuna. Noi ne aflam pe aceeasi lungime de unda, avem valori comune, ganduri, idei si privim intr-un punct comun. Dupa parerea mea, acestea sunt factori foarte importanti ca o relatie sa mearga bine si lin."


 

Elena spune ca iubitul ei i-a schimbat mult viata si alaturi de el, tanara simte ca evolueaza si se dezvolta. "Nu mi-e rusine sa spun ca langa el am devenit mai buna, mai citita, mai desteapta. E o persoana care studiaza foarte mult, ceea ce ma motiveaza si pe mine sa fac asa ca sa nu treaca nicio zi fara ca eu sa invat ceva. Imi place mult ca suntem cam de aceeasi varsta, respectiv avem aceleasi ambitii si aceleasi ganduri si lucram ambii pentru un scop comun."


 

Cantareata prefera totusi sa nu-si afiseze iubitul, pentru ca spune ea: "Am invatat ca fericirea trebuie traita in liniste. E vorba de o alegere comuna si cumva am ajuns la aceasta idee si nu vreau sa stric din armonia care exista. Cand va urma un pas mai important neaparat vom face public acest lucru."

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Sursa video: Facebook.com/ Sounds goood

Perfecte