Sofia este fiica lui Lionel Richie si a Dianei Alexander Richie si a captat toata atentia presei odata ce a aparut la bratul lui Bieber. Sofia pare sa se pregateasca de o cariera de model si a inceput sa pozeze pentru fotografi renumiti de la Hollywood.

Ea a fost motivul pentru care fanii s-au intors impotriva lui Justin Bieber, si-a sters contul de Instagram si, mai mult, s-a certat in mod public cu Selena Gomez, acuzandu-se amandoi de infidelitate. Povestea de dragoste dintre Sofia si Justin nu a durat insa prea mult, iar atunci tanara nu a fost vazuta cu alti parteneri. 

 

Ultimele imagini cu blonda de 19 ani au socat o mare parte din fanii ei, care o cunosteau ca fiind ,,fata cuminte". Sofia a fost fotografiata in timp ce ii dadea un sarut fugitiv lui Scott Disick, cel despre care toata lumea credea ca ii este doar un bun prieten, care ii da sfaturi parintesti. Mai ales ca el are 34 de ani, este deja divortat de o femeie matura si are 3 copii.

 

 

 

Uimirea nu s-a datorat insa din cauza diferentei de varsta, ci din cauza scandalurilor in care barbatul a fost implicat: este cunoscuta dependenta sa de alcool, droguri si... sex.

Kourtney, cea mai mare dintre surorile Kardashian, si Scott Disick au format un cuplu timp de 9 ani si au impreuna trei copii superbi. In 2015, cei doi s-au despartit definitiv din cauza infidelitatii repetate a lui Disick, cat si a problemelor acestuia legate de alcool, droguri si jocuri de noroc, pe langa faptul ca barbatul nu se poate abtine de la cuceriri: "Sunt dependent de sex", a recunoscut Scot Disick in "Keeping Up With The Kardashians".

 

 

 

 

Perfecte.ro