Daria Kliukina a fost desemnata castigatoarea proiectului „Holostyak”, iar Egor Kreed a ales-o pe bruneta din mai multe candidate si anume ei i-a pus pe deget inelul de logodna. Rapperul i-a spus: „Dintr-o persoana care nu simtea nimic, tu ai reusit sa ma transformi intr-un Egor foarte sensibil si care te iubeste mult.” 


 

 

 

 

 

Cu toate astea, dupa incheierea show-ului, Egor Kreed a afirmat ca ei nu sunt impreuna si ca fiecare isi vede de viata sa: „Tu crezi ca in cadrul show-ului „Holostyak” oamenii se schimba?  Prezenta inelului nu reprezinta o regula a proiectului, de fapt, ca si trandafirii. Nu este nicio traditie. La proiect tu poti alege o persoana si sa faci gestul traditional, apoi ne trezim la realitate, viata fiecaruia continua separat.”, a declarat cantaretul. 


 

 

 

 

 

Daria a marturisit ca sentimentele ei in cadrul proiectului erau sincere si la un moment dat chiar se indragostise de Egor. 

 

 

 

 

 

 

Intre timp, fanii artistului si a proiectului se intrebau la ce etapa a ramas relatia celor doi. Egor si-a permis de mai multe ori sa glumeasca pe seama Dariei, ba mai mult de atat, prietenul artistului, Timati, s-a apucat sa comenteze la fiecare fotografie a acetuia de pe Instagram: „Cand apare o postare cu Dasa?”, scria Timati, ironic, facand aluzie la miile de comentarii curioase ale internautilor. 

 

 

 

 

 

Ei bine, iata ca Egor a decis sa puna punct acestor solicitari si a publicat, in sfarsit, un video in care apare alaturi de Daria: "Voi mereu scrieti in comentarii una si aceeasi. Nu o sa fie nicio postare despre Dasha!" Replica lui Egor este, evident, spusa intr-o forma ironica, luand in consideratie ca persoana despre care spune ca nu va scrie, este chiar langa el. In clipulet, tanara se fastaceste la un moment dat si zambeste timid, iar Egor o priveste cu admiratie.

 

Важно❗️

A post shared by Егор Крид (@egorkreed) on Jun 24, 2018 at 2:06pm PDT

 

Sa fie vorba despre o relatie de dragoste, pe care cei doi incearca sa o tina ascunsa de ochii curiosilor? Sau poate ca Daria si Egor au ramas buni prieteni, insa incearca sa profite de atentia sporita care le este atribuita?

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

Sursa video: Instagram.com

Perfecte