La inceputul lunii martie, in presa din Rusia au aparut diverse speculatii despre faptul ca fosta iubita a lui Egor Kreed, Niusha, este insarcinata. Insa, de fiecare data, interpreta refuza sa vorbeasca la aceasta tema sau sa ofere careva detalii. Totusi, recent, bruneta a confirmat ca asteapta un copil, alaturi de sotul sau, Igor Sivova. Aceasta a specificat: „Cand termenul de sarcina este mic, nu e bine sa vorbesti despre asta. Cateva luni s-a tot speculat, insa chiar nu am vrut sa comentez.” Pe retelele de socializare, internautii s-au grabit sa o felicite si sa-i ureze o nastere usoara.

 

 

 

 

Egor Kreed a fost printre primele persoane care au felicitat-o public. „Niusha te felicit cu sarcina. Daca e baiat, atunci felicitari pentru barbatul care va fi in familia voastra. Daca e fetita, atunci felicitari cu a doua Niusha pentru tara noastra,” a declarat burlacul intr-un interviu acordat postului RU TV.

 

 

 

 

Amintim ca cei doi s-au despartit in anul 2016, pana in acel moment nimeni nu stia ca s-au iubit timp de 2 ani. Relatia s-a incheiat cu un conflict de amploare ce se pare ca deja s-a stins.

 

 

 

 

Sursa info: woman.ru

Sursa foto: google.com

Perfecte