Din urma vine Sophia Dinu, o fetita adorabila de peste Prut, de numai patru ani, care poarta ochelari de soare si rochita cu buline, tinuta care ne aminteste de cea a lui Cleo, in videoclipul ”Ghita”.

 

 

 

Sophia Dinu, lansata de compozitorul Mihai Alexandru, este o mica vedeta, la cei patru ani ai sai, avand toate sansele sa calce pe urmele Cleopatrei Stratan, care, la numai trei ani, se afla in toate topurile muzicale cu piesa ”Ghita”.

 

 

 

Sophia anul acesta a facut furori la ”Mamaia Copiilor”, festival care i-a adus locul al doilea. Iar in urma cu doar cateva zile, ea a fost aplaudata si la concursul ”Next Star” (Antena 1), unde a interpretat piesa «Mamma mia», alaturi de sora ei, Anne Marie, de mama, dar si de bunica.

 

 

 

Sophia dovedeste ca are talent de artista in primul sau videoclip intitulat ”La 4 ani”, in care canta si danseaza.

 

 

 

In plus, poarta si ochelari de soare, look-ul ei amintindu-ne de cel al Cleopatrei Stratan, in clipul ”Ghita”, de acum 12 ani.

 

 

 

 

 

Mihai Alexandru, compozitorul acestei melodii, a vorbit despre micuta: “Sophia avea doar un an si jumatate cand a fost inscrisa in corul «Sunetul muzicii». Atunci, Cristina Manoliu Savulescu, cea care se ocupa de copiii talentati, i-a spus ca, daca doreste sa participe la «Mamaia Copiilor», trebuie sa renunte la pampers, pentru ca acolo nu sunt primiti bebelusii. A doua zi, Sophia a renuntat definitiv la ei. La doi ani si opt luni a interpretat, cu corul, Imnul National, in Parlamentul European, la Bruxelles. De la 3 ani face canto individual si participa la festivaluri ca solista, unde a castigat nenumarate premii si trofee”.


Luna aceasta, dragalasa fetita a mai castigat, la Festivalul International ”Music for kids”, de la Iasi, trofeul «Best young talent», cu piesa scrisa de Mihai Alexandru, ”La 4 ani”. Cleopatra Stratan a ramas si ea in topuri, desi acum are 15 ani, cantareata dand lovitura cu melodia ”Te las cu inima”, care beneficiaza si de un videoclip. 

 

click.ro