La lansarea celui mai nou album al ei, El Dorado, care a avut loc la Barcelona, cantareata a avut un look casual, dar sexy in acelasi timp. 

 

 

 

Shakira si-a facut aparitia intr-o pereche de colanti negri cu capse, un tricou alb si o jacheta chic metalizata. Pantofii Christian Louboutin au fost insa cei care au atras cele mai multe priviri. Cu platforma si toc, acesttia au inaltat-o cu cel putin 12 cm.


 

 

Cu parul prins a la Ariana Grande, accesorizata cu un colier cool si o multime de inele, Shakira nu si-a dezamagit nici de data aceasta fanii.

 


Daca natura nu te-a inzestrat cu inaltime de fotomodel, poti folosi cu incredere trucurile de stil de mai jos pentru a parea mai inalta decat in realitate:

1. Poarta pantaloni drepti sau usor evazati, mai lungi decat piciorul.  Desigur, ca sa creeze efectul de alungire trebuie sa ii porti intotdeauna cu tocuri.

2. Evita gentile supradimensionate. In locul unei genti de dimensiuni uriase care sa scoata si mai tare in evidenta faptul ca esti micuta, alege un plic sau o geanta mai mica. Trebuie sa porti genti in conformitate cu dimensiunile tale.

3.Poarta haine cu linii verticale. Alege haine care sa aiba imprimate cateva linii verticale. Nu trebuie sa fie neaparat in dungi verticale. Sunt suficiente si doar doua linii verticale pentru a crea acel efect de alungire.

 

Perfecte