Sezonul vacantelor continua, iar renumitul artist rus a mers sa se odineasca alaturi de fiica sa Stefania in Italia. Familia se relaxeaza in Toscana, pe plajele insorite din Forte dei Marmi, publicand numeroase imagini pe retelele de socializare. Atat fanilor, cat si presei ruse, le-a fost greu sa treaca cu vederea cat de mare si frumoasa s-a facut fiica artistului, Stefania. Stilata, cu parul deschis  la culoare, trasaturi fine, fiica lui Malikov este o frumusete de invidiat.

 

 

 

 

Desi are doar 13 ani, Stefania are o serie larga de activitati – face dans si pictura, canta la pian si chitara, face canto si incearca sa devina model. Tanara se pregateste intens sa ia cu asalt cercurile mondene din Moscova. Din pacate in imaginile de vacanta nu a aparut si mama fetei, Elena. Se pare ca frumoasa sotie a lui Dmitri Malikov era cea care facea instantaneele.

 

 

 

 

Stefania s-a nascut in familia Malikov in 2000, dupa care cuplul celebru si-a oficiat relatia. Dmitri si Elena Malikov sunt impreuna de mai bine de 21 de ani, iar artistul nu cnteneste sa afirme ca sotia sa nu este doar dragostea vietii sale, ci si cel mai apropiat prieten, dar si ajutor.

 

 

 

 

 

Perfecte