Alaturi i-a fost in toata aceasta perioada sotul grijuliu si, cu ajutorul lui,  a reusit. Acum doua luni anunta cu zambetul pe buze ca este pe drumul cel bun, deoarece cancerul este in remisie, semn ca toate eforturile de insanatasire nu au fost in zadar. 

 

S-a reinventat total, i-a crescut parul si a adoptat o atitutdine mult mai pozitiva, fiind vesnic recunoscatoare pentru aceasta a doua sansa pe care a primit-o de la viata. Plina de ambitie si incredere in ea, Shannen nu a mai putut sta pe bara, asa ca astazi a fost prima sa zi pe platourile de filmare, dupa doi ani de absenta. Actrita arata din ce in ce mai bine, mai ales ca a revenit la job, locul care o face fericita. Pe perioada tratamentului a fost nevoita sa se tunda scurt, acum insa se bucura din nou de podoaba sa capilara neagra ca abanosul, aranjat-o intr-o tunsoare pixie la moda anul acesta. 

 

 

Cu ocazia acestui nou inceput, actrita a distribuit pe contul sau de Instagram o fotografie insotita de un mesaj emotionant: „Astazi am revenit pe platourile de filmare. A fost o lupta care a durat doi ani. Lupta impotriva cancerului. in calitate de actor, oamenii te uita. Ei presupun ca esti prea slab, neputincios si totusi munca te invioreaza si te face sa te simti nou, cu putere pentru a trece peste toate. Astazi ma compar cu o masina. O masina vintage care a stat in garaj prea mult timp. Este inca o masina grozava, cea mai buna, doar ca are nevoie de timp pentru ca motorul sa se incalzeasca pentru a porni la drum. Facand ceea ce trebuie. Sunt recunoscatoare pentru aceasta zi, pentru fiecare zi. Va multumesc ca ma lasati sa joc pentru a fi altcineva astazi. O echipa grozava. „

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro