Beyonce si Jay-Z

Beyonce avea numai 19 ani cand a inceput relatia cu Jay-Z, care este cu 11 ani mai in varsta ca ea. A durat ceva pana si-au oficializat relatia: in 2008 au devenit sot si sotie, iar in prezent au impreuna o fetita. In ciuda numeroaselor zvonuri care ii dadeau ca si despartiti, cel mai puternic cuplu din showbiz rezista

 

 

 

David si Victoria Beckham

Este unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Victoria avea 23 de ani atunci cand David Beckham, un fotbalist talentat, cu viitorul inainte, i-a solicitat - in mod oficial - o intalnire. Era 1997.  Doi ani mai tarziu deveneau sot si sotie. Acum sunt un powercouple, adorat de milioane de oameni din intreaga lume.

 

 

 

Julia Louis-Dreyfus si Brad Hall 

Actrita din Seinfeld si VIP si-a intalnit viitorul sot pe cand avea numai 18 ani, in 1979, la Universitatea Northwestern. Au asteptat 9 ani pana cand au hotarat sa se casatoreasca. Sunt impreuna si in prezent.

 

 

Elizabeth Banks si Max Handelman

Elizabeth Banks l-a intalnit pe care care urma sa ii devina sot in prima zi de facultate, in 1992, pe cand avea numai 18 ani. S-au casatorit in 2003 si sunt inca impreuna.

 

 

 

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze

Unul dintre cele mai frumoase cupluri ale anilor '90, Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze, ii surprinde inca pe fani cu iubirea lor. "Buffy" avea numai 20 de ani cand l-a intalnit pe viitorul ei sot, Freddie Prinze Jr, 21 de ani. Se intampla in 1997, pe platourile de filmare ale I Know What You Did Last Summer. S-au casatorit in 2002. 

 

 

 

Kevin si Danielle Jonas

Cel mai mare dintre fratii Jonas avea numai 22 de ani cand s-a casatorit cu Danielle Deleasa , in 2009. Mai tarziu au aparut impreuna in propriul reality show.

 

 

Heidi Montag si Spencer Pratt

Vedeta de reality show avea 23 de ani cand s-a casatorit cu Spencer Pratt, in varsta de 26 de ani, in 2009.

 

 

Mark Wahlberg si Rhea Durham

Rhea Durham avea numai 23 de ani cand l-a cunoscut Mark Wahlberg. Se pare ca prima lor intalnire ar fi avut loc la biserica. Au fost impreuna timp de 8 ani pana cand s-au hotarat sa se casatoreasca, in 2009.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte.ro