Marinela Bezer este o cunoscuta bloggerita de la noi din tara care e pasionata de moda inca de cand era mica. Prin intermediul blogului sau, dar si a retelelelor de socializare, Marinela ofera sfaturi nu doar de moda, dar si de frumusete, sport, alimentatie, calatorii etc. Pe instagram, tanara are circa 59 de mii de followers. Fotografiile sale sunt extrem de populare pe internet si acumuleaza mii de like-uri si sute de comentarii. Mai multe detalii despre viata si activitatea Marinelei, afli aici

 

 

Mihaela Berdaga este o tanara care a reusit sa se remarce in lumea virtuala prin faptul ca promoveaza modul sanatos de viata. Tanara invata in Germania, iar in ultima perioada surprinde cu o multime de poze ce inspira. Cocheteaza cu moda si cucereste prin video-urile, dar si fotografiile de cuplu, realizate alaturi de prietenul sau, un tanar fotbalist de la noi din tara. Pe instagram, bruneta este urmarita de 37 de mii de followers.

 

 

Fetele posteaza fotografii izbitor de asemanatoare. In aceleasi ipostaze, in acelasi anturaj si prelucrate asemanator, conturile de instagram ale tinerelor nu se deosebesc in mare masura. Spre exemplu, Marinela a postat fotografia din campul cu flori si copacii infloriti in urma cu 11 zile, iar Mihaela a postat o fotografia in ipostaze si anturaj asemanator, in urma cu 3 zile.

 

 

Tinutele in care fetele pozeaza seamana la fel de mult ca si pozele lor. La aceeasi sedinta foto, tinerele s-au imbracat asemanator. Marinela a optat pentru o camasa alba, pe umeri, cu maneci evazate si o fusta pana la genunchi, cu pliuri mari, de culoarea roz pudrat. A accesorizat totul cu o bereta si o genta  de aceeasi culoare. Mihaela a optat pentru o camasa alba, o fusta midi de culoarea rosie. A accesorizat cu o bereta de aceeasi culoare.  Puteti vedea, conturile acestora seamana uluitor.

 

 

 Concurente sau nu, insa, cert este ca se imita una pe cealalta, dovada acestora sunt  din nou pozele publicate de ele, dar si comentariile scrise.  In continuare urmareste cateva colaje foto ce demonstreaza asemanarea dintre acestea:

 

 

 

Tu ce zici, cine pe cine imita? 

 

 

Sursa foto: instagram.com/marinelabezer, instagram.com/michaelaberdaga

Perfecte