Miss Bikini, Anastasia Fotachi si Miss Queen of Nations, Adela Prisacari, au ales aceeasi destinatie exotica pentru a-si petrece vacanta. Desi nu se distreaza impreuna, ambele au optat pentru orasul Marmaris de pe coasta mediteraniana turca, fiind surprinse chiar in acelasi hotel, la o zi distanta.

 

Superba Adela Prisacari se bucura de taramul paradisiac de cateva saptamani deja, vizitand mai multe obiective turistice din regiune si facand bai de soare ba pe yacht, ba pe stanci.

 

 

 

 

 

 

 

Insula Cleopatrei🏝, din Marmaris🌺, este invaluita de legende pline de romantism si pasiune 🔥despre frumoasa poveste de dragoste ❤️dintre Marc Antoniu si Cleopatra. Insula, 🏝cunoscuta si sub numele de Sedir Adasi, este situata in golful Gokava, din peninsula Marmaris, este faimoasa pentru nisipul unic si legenda 😍care o invaluie. Se spune ca regina Egiptului, 👸🏻Cleopatra, a stat o vreme aici. Desi a fost impresionata de apa de culoarea turcoazului🌊 si peisajele superbe🏝 din zona, tanjea, totusi, dupa locurile natale. Iubitul ei, 💜Marc Antoniu, a incarcat o nava cu nisip din Egipt, l-a descarcat pe plaja de pe insula 🏝si a invitat-o la o plimbare romantica💜 pe malul marii🌊, sa-si aminteasca de locurile dragi de acasa de care ii era atat de dor.🌈 Nisipul de aici este unic in lume si este format din scoicile🐚 „macinate” de valurile marii 🌊in milioane de ani. Evident, tot ceea ce este „unic” si „rar” trebuie protejat, astfel ca guvernul a fixat reguli foarte stricte pentru protejarea nisipului. 🌺 ________________________________________ #travelling #misseuropequeenofnations2018 #dreamgirl #dreamer #beauty #bestoftheday #cleopatraisland #discoveringplaces #nature #legend #history #beautyisallaround #marmaris

Публикация от 👑Miss Europe Queen Of Nations💎 (@adelepris) 28 Май 2018 в 4:28 PDT

 

 

In schimb, Anastasia Fotachi are doar cateva zile de cand se afla in vacanta si este fascinata de tot ce o inconjoara, distrandu-se cu prietenele si facand poze demne de copertele revistelor.

 

 

🔥✅🤷🏼‍♀️🌊

Публикация от MissBikiniMoldova (@anastasia_fotachi) 23 Июн 2018 в 10:49 PDT

 

Когда у Насти хороший фотограф 😁🙏✅☀️🌊

Публикация от MissBikiniMoldova (@anastasia_fotachi) 22 Июн 2018 в 9:30 PDT

 

Summer Time🔥🏝✅❤️ Voi unde vă petreceţi vara ?🤗😍😍

Публикация от MissBikiniMoldova (@anastasia_fotachi) 22 Июн 2018 в 5:53 PDT

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte