Mickey Rourke, acum in varsta de 62 de ani, revine in ringul de box la 20 de ani dupa ce a renuntat la aceasta meserie. Mickey Rourke a boxat ca amator inca de la varsta de 12 ani, iar apoi a fost descoperit de un agent si si-a inceput cariera de mare actor la Hollywood. Intre 1991 si 1994 Mickey a luat o pauza de la actorie si a revenit la box, jucand 8 meciuri la profesionisti.

 

 

 

Mickey Rourke se pregateste pentru meci alaturi de antrenorul Marvin Somodio


 

A renuntat din nou la acest sport dupa ce a suferit numeroase accidentari, ce l-au facut nevoit sa apeleze la chirurgii plasticieni pentru operatii de reconstructie faciala.

 

Mickey Rourke, aflat acum intr-o vizita in Rusia, a fost convins sa revina in ring dupa doua decade pentru a sustine un meci maine seara cu Elliot Seymour, un tanar campion in varsta de 29 de ani. Acestia vor lupta inainte de mult asteptatul meci de box dintre rusul Ruslan Provodnikov si mexicanul Jose Luis Castillo.

 

 

Mickey Rourke va primi 1 milion de dolari sa lupte alaturi de Elliot Seymour (foto), un campion in varsta de doar 29 de ani. 


 

Mickey Rourke in anul 1991 cand boxa la profesionisti

Se aude ca Mickey va fi platit pentru acest meci demonstrativ cu 1 milion de dolari de un oligarh rus, iar in cursul zilei de ieri actorul a inceput antrenamentele la sala World Class de la Moscova cu antrenorul Marvin Somodio. Antrenamentele au stranit mare interes pentru toata presa rusa si presa internationala, imaginile cu Rourke din nou in ring facand inconjurul lumii.

agentiadepresamondena.com