Face ce face si tot singur ramane. Dupa ce a ramas fara frumoasa Georgia, femeia alaturi de care a cunoscut succesul pe Instagram, Gianluca a ramas si fara frumoasa Ariadna Gutierrez, fosta Miss Columbia. De apropae o luna, cei doi nu au mai postat nicio fotografie impreuna, iar Ariadna a fost mai drastica si, de suparare probabil, a sters toate fotografiile cu Gianluca de pe pagina sa de Instagram.

 

 

    

 

 

Asa ca acolo unde iubirea era dusa la extrem, iar mesajele siropoase nu lipseau, micuta Bambi, asa cum italianul o alinta, a decis sa isi vada singura de drum si sa se desparta de „batranelul cu muschi”.

 

 

 

 

 

Mai mult, imediat dupa despartire Gianluca pare sa fi revenit la vechile obiceiuri, asa ca a inceput sa se filmeze din nou in timp ce danseaza, ceva la care renuntase in timpul relatiei. Care este motivul rupturii? Probabil infidelitatea milionarului, cred unii, sau poate gelozia Ariadnei, avand in vedere ca o multime de femei il curteaza pe italian.

 

 

   

 

 

 

Miami beach for me is energy , smile and dance..💙 #gvlifestyle

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Окт 1 2017 в 12:18 PDT

 

 

Ce ne ramane de vazut este cine va fi noua cucerire a lui Vacchi si daca cumva se va intoarce la vechea iubire Georgia, asa cum fanii isi doresc.

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com

viva.ro