Invitata la Sounds Goood, Dianna a spus mai multe despre relatia cu iubitul sau. Cantareata a marturisit ca nu le este usor, pentru ca sunt ambii temperamentali si impulsivi, insa au invatat sa isi controleze emotiile: "Ne asemanam foarte mult, nici nu stiu cum ne reuseste sa fim impreuna. Am invatat ceva, e bine uneori sa fii surd si mut. E bine cateodata sa nu ai o reactie la ceea ce nu ti-a placut la partenerul tau, si asta ne salveaza foarte mult."


 

 


 

 


 

Blonda vorbeste cu multe afectiune despre cel care-i este alaturi si spune ca ei sunt mai mult decat iubiti: "Suntem o echipa, nu suntem doar iubiti, ci suntem prieteni, iar asta ne ajuta sa avem o relatie de lunga durata."
 

 

Totodata, Dianna marturiseste ca este foarte geloasa, insa a reusit sa controleze acest sentiment: "Eu sunt eloasa, foarte geloasa. Dar trebuie sa stii cand s-o aplici sau s-o aplici dozat. Controlam foarte bine aceasta emotie. Este o vorba in popor, "Lasa-l, dar nu-l lasa!", adica controlul oricum trebuie sa fie. Ne sunam, ii doresc o seara frumoasa daca iese cu baietii, dar pot sa apar si eu acolo intamplator la terasa."

 

 

Sursa foto, video: Facebook.com/SoundsGoood

Perfecte