In data de 14 octombrie am sarbatorit cu mult fast Ziua Nationala a Chisinaului. Vedetele din showbizul autohton si-au exprimat sentimentele de apreciere si de admiratie pentru acest oras minunat, totodata, au povestit si lucruri mai putin placute. Acesta este Chisinaul, orasul-capitala asezat de 582 de ani pe malul raului Bac.

 

 

Pentru interpreta Dianna Rotaru, Chisinaul este cel mai frumos atunci cand: "Eu sunt fericita", iar cand ploua el devine: "plin de noroi". Vedeta a dezvaluit care este locul ei preferat din capitala: "Imi place centrul, imi plac padurile Chisinaului, pentru ca este cel mai verde oras si locul in care ma trezesc este la fel inconjurat de natura". Mai in gluma, mai in serios, blonda a marturisit ca orasului ii lipseste: "Un imn dedicat din partea Diannei Rotaru".

 

 

In reportajul ce urmeaza, vezi cu ce alte raspunsuri frumoase despre Chisinau au impresionat vedetele din showbizul autohton: Ioana Capraru, Ion Paladi, Cristy Rouge, Olia Tira, Corneliu si Nicolae Botgros:

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com; Google.com

Perfecte