Sex simbolul anilor '90 a vrut sa bifeze o aparitie sexy, dupa ce anul trecut a slabit considerabil, dar nu chiar suficient pentru genul de rochie pe care a imbracat-o.

 

Cantareata a fost surprinsa de paparazzii la o cina in oras, imbracata intr-o rochie ultra mulata din piele, cu o portiune transparenta si un decolteu impresionant. Chiar daca diva a slabit destul de mult si arata excelent la 48 de ani, paparazzii au reusit totusi sa o surprinda dintr-un unghi care nu o avantajeaza deloc.

 

 

 

Aflata intr-o masina de lux, Mariah a avut un moment de neatentie in care paparazzii i-au fotografiat celulita de pe picioare.

 

 

 

Anul trecut, Mariah Carey a suferit o mare dezamagire in dragoste, dupa ce s-a despartit de logodnicul sau miliardar. Potrivit presei australiene, James Packer nu a mai suportat "cheltuielile extravagante" ale logodnicei sale si a parasit-o cu cateva luni inainte de nunta. O sursa apropiata cuplului a dezvaluit ca un rol important in despartire l-a jucat si noul reality show al cantaretei, acolo unde practic aceasta isi pune viata pe tava in fata fanilor.

 

 

 

Packer si-ar fi dorit o relatie mult mai discreta, asa ca cei doi nu au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste acest aspect.In plus, miliardarul era si nefericit in legatura cu cheltuielile enorme pe care le facea logodnica sa.

 

 

 

 In ciuda despartirii, Packer a lasat-o pe Mariah sa pastreze inelul cu diamant in valoare de 10 milioane de dolari.

 

 

Perfecte.ro