Au trecut 27 de ani de cand Julia Roberts interpreta rolul principal in filmul „Frumusica” si inca a ramas, in viziuna multora, o femeie de o frumusete fara cusur. Iata ca actrita primeste pentru a cincea oara titlul de cea mai frumoasa femeie din lume, din partea revistei People, desi poate nici ei nu-i vine sa creada: „sunt flatata”, declara dupa aflarea vestii. 

 

De fapt, Roberts i-a luat de mult fata unui alt actor celebru – George Clooney, declarat si el cel mai sexy barbat in viata, de doua ori. Cu privire la acest titlu, Roberts a glumit: „Voi mentiona asta in felicitarea mea de Craciun pentru familia Clooney, de anul acesta”. 

 

Actrita avea doar 23 de ani cand a aparut pentru prima data pe coperta revistei, ca cea mai frumoasa femeie, in 1991. „Am fost suficient de mare pentru a fi votata la acest nivel de popularitate?”, a spus Julia glumind. La acea vreme, s-a simtit „adorabila si naiva si atat de fericita sa fie invitata la petrecere”. Actrita a fost onorata sa primeasca acelasi titlu si in 2000, 2005 si 2010. Cu toate acestea, ea admite ca se lupta in fiecare zi cu lipsa de incredere in sine. 

 

Oamenii spun: "Cand s-a lansat Pretty Woman, probabil ca viata ti s-a schimbat". Adevarul este ca eram plecata din oras cand a aparut filmul.  << Pretty Woman a iesit in acest weekend si a facut atat de multi bani"  si m-am gandit: "sunt multi bani? Este asta bine? Este minunat? Nu stiam." Roberts este casatorita de 14 ani cu directorul de imagine Danny Moder si are trei copii, gemenii Hazel Moder si Phinnaeus Moder, de 12 ani, si fiul Henry Moder, 9 ani. 

Okmagazine.ro