Acesta l-a adus pe personaj in scena, care a cantat playback piesa ”Acele”. Dupa multa convingere ca este adevaratul Carla's Dreams, l-a trimis pe personaj sa se demachieze, acesta acceptand foarte repede provocarea.

 

Totusi, vedetele prezente in platou si-au dat pe loc seama ca Negru ii pune la incercare, asa ca au adus argumente de ce tanarul care tocmai iesise in scena nu e adevaratul basarabean cu masca. Actorul si-a sters masca de pe fata, a revenit in platou, iar artistii care il cunosc pe adevaratul Carla's Dreams au declarat imediat ca acesta nu este el, ci un actor.

 

Nicoleta Nuca a fost cea care a confirmat, de altfel, ca personajul din scena nu e cel care i-a compus piesa ”Amintiri”.”tii minte cat de mult m-ai chinuit in studio la piesa ”Amintiri”?”, l-a intrebat Nicoleta pe cel care, in opinia lui Dan Negru, era Carla's Dreams.

 

Actorul din scena, care avea voce asemanatoare ca a lui Carla's, a raspuns: ”Nu-mi aduc aminte, eram dupa o betie”.Nicoleta Nuca a dat apoi verdictul: ”Nu am lucrat cu tine in studio piesa!”, iar toate vedetele din platou i-au sarit in cap prezentatorului, care le-a adus un Carla's Dreams fake in scena.

 

cancan.ro