Se pare ca iarna si-a intrat pe deplin in drepturi! Frumusetea de afara imparte lumea in doua tabere, cei curajosi si cei fricosi, cei care admira si cei care abia asteapta sa se topeasca toata zapada.  

 

Cu siguranta, peisajul de peste geam este rupt din basme, insa oare cum stam la capitolul deszapezirea masinilor si circulatia in trafic? Iata cum au reactionat unele dintre vedete de la noi, atunci cand au vazut surpriza naturii de dimineata.  

 

 

Gazda emisiunii O Seara Perfecta, Anisoara Loghin, pare a fi o curajoasa: „Cand m-am trezit si m-am uitat pe geam, nu am crezut ca e chiar atat de multa zapada. M-am pornit spre masina fara mari ezitari. Afara insa era tare vesel, a durat ceva pana am deszapezit masina si am reusit sa ies din curte. Pana la munca am avut emotii, drumul a fost greu, necuratat, masini care derapau si multe ambulante. Pe cat de frumos e peisajul, pe atat de urat e traficul. Sa vedem cum ajungem acasa." 

 


 

 

In general, prezentatoarei PRO TV, Patricia Podoleanu, ii place adrenalina, insa de data aceasta a preferat siguranta: „Da eu m-am speriat si am lasat masina acasa. Am venit cu un taxi la serviciu."  

  

 

 

Pe Valeria Vornicescu, Miss Romania 2018, conditiile meteorologice neastepte nu o uimesc niciodata: „Nu este asa de usor sa deszapezesti o masina, dar nu simt o greutate in momentul in care am in jurul meu o priveliste de poveste. Conduc oricind, indiferent de anotimp, fie ploaie, vânt, zăpada sau viscol, pentru mine e o placere. Permisul il am de la 18 ani si oficial, singura la volan conduc de cum am implinit majoratul" 

 


 

 


 „Eu am masina pregatita pentru deszapezire. Azi dimineata la ora 07:00, eram unica femeie din parcare, ce isi curata masina cu peria. Adevarul este ca am uitat manusile acasa si mi-au inghetat mainile. Eram incapabila sa mai conduc, insa mi-am incalzit mainile si am plecat mai departe.", a povestit Dianna Rotaru, despre experienta ei matinala.  

 

 


Printre cei mai putin norocosi se numarata si interpretul Viorel Buliga. Muzicianului i-a fost anulata cursa spre Bologna, insa diseara va mai incerca o data sa zboare in Italia, pana atunci s-a ocupat de deszapezirea masinii.

 

 

 

 

 

 

Si Carolina Gorun este o persoana mai putin curajoasa, care prefera sa fie condusa, decat sa conduca in asemenea zile: „Nu ies cu masina deloc, pentru ca mi-e frica pe asa timp. Am un eveniment la Ungheni, dar ma va duce cineva. Masina am curatat-o putin, dar a ramas pe loc. "

 
 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte