Chiar daca au o cariera de succes si sunt celebri, acest lucru nu este deajuns pentru fericire si implinire. Cunoaste-le pe femeile puternice din spatele interpretilor de la noi. Poate  daca pe unele dintre ele le ai vazut alaturi de sotii lor, altele prefera sa stea doar in spatele camerilor de filmat.

 

Ion Paladi si Veronica Bolgari.

 
Ion Paladi este casatorit de mai bine de 10 ani cu Veronica. I-a unit muzica, acestea s-au intalnit la Colegiul de Muzica Stefan Neaga, iar de atunci au ramas impreuna. Veronica si Ion au un baietel pe nume Lucian.

 

 

 


Adrian Ursu si Irina Negara.

 Artistul este un norocos, are o sotie fotomodel si care stie sa gateasca foarte bine. Dovada sunt pozele si retetele pe care le posteaza pe blogul sau culinar. Adrian si Irina sunt impreuna inca din 2013. Acestea au o fetita, pe nume Andreea Maria.

  

 

Igor  Stribitki si Olga Busuioc.

Membru trupei Akord are o sotie care il intelege perfect, ei fiind ambii cantareti. Olga Busuioc este soprana si a reusit de multe ori sa isi faca sotul mandru castigand multe trofee la concursurile internationale. Ce doi sunt casatoriti din  anul 2011. Inca nu au copii, dar cu siguranta vor deveni parinti atunci cand isi vor dori acest lucru.

 

 

 

 


Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu.

Interpretul si-a unit destinul cu sotia sa, anul trecut. Cristina este fiica fostului deputat, Iurie Bolboceanu.Vasile si Cristina sunt parintii unui baietel, Damian. 

  

 Fratii Advahov sunt ambii impliniti avand niste sotii si copii superbi.


Primul care s-a casatorit a fost Vitalie, fratele mai mare. Instrumentistul si viitoarea lui sotie, Diana, au invatat la acelasi liceu, desi erau in clase diferite, Diana fiind mai mica. Desi din pare greu de crezut, dar Diana este mama a trei copii, doi baieti si o fetita. Ana Maria a venit pe lume pe 28 septembrie, 2012.

 


 

 


Fratele lui Vitalie, Vasile Advahov, s-a casatorit cu o bruneta, Ionela. Cei doi au impreuna doi fii, cel mai mic, Lucian, avand un anisor.

  

 


Igor si Diana Cuciuc

 
Unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara de la noi, Igor Cuciuc este casatorit de apropate 14 ani cu Diana. Aceasta este de profesie medic ginecolog. Cei doi au impreuna si o fetita de opt anisori, Andreea.

 

 

 

Roman Iagubov si Carolina

 Solistul de la Zdob si Zdub are o sotie superba si foarte talentata. Carolina este pictorita. Cei doi s-au intalnit la o petrecere. Atat Roman cat si Carolina sunt la a doua casatorie.

 

 

 


 Anton Rogoza si Elena Bardo

Anton Rogoza, violonistul formatiei Sun Stroke Project este casatorit inca din anul 2011 cu Elena, care este de profesie make up artist. Cuplul are o fiica pe nume Emily. Chiar daca Elena este cu zece ani mai in varsta decat Anton, acest lucru nu i-a impedicat sa fie fericiti.

 

 

 


Ion si Nadejda Suruceanu

Indragistul interpret, Ion Suruceanu este demn de invidiat. Are o casnicie de lunga durata cu Nadejda. Cei doi se cunoscut inca de cand erau copii. De la prietenie la iubire nu a fost decat un pas, iar astazi sunt un cuplu fericit.

Ion Suruceanu si sotia sa sunt si niste bunei foarte norocosi, care se bucura de doi nepoti.

 


 

 

Sursa foto: facebook.com

apropomagazin.md

Perfecte