De-a lungul carierei sale, Jackie Chan a acordat putine interviuri in care a vorbit despre viata lui privata, adica despre sotie, copilul biologic si fata "din flori". A lasat sa-i scape, insa, ca s-a casatorit fortat, dupa ce iubita lui, Joan Lin, a ramas, accidental, insarcinata cu fiul lui. Iar zilele acestea, a aparut pe piata versiunea in engleza a cartii sale biografice, in care este descris momentul in care si-a inselat sotia.

 

 

Ajuns la 64 de ani, Jackie Chan marturiseste in cartea sa biografica, "Never Grow Up", ca a fost "un ticalos" inselandu-si sotia. "In 1999, am facut o greseala fantastica. Stirea despre aventura mea a ajuns in presa. Era ca o bomba cu ceas. Am vrut s-o sun pe Joan, dar nu stiam ce sa-i spun. Nu eram capabil sa-i explic asta.”, scrie celebrul actor in paginile cartii lui autobiografice.

 

 

Jackie nu face, insa, nicio aluzie la fiica sa, rezultata din aceasta aventura, respectiv Etta. De altfel, nici tanara nu-l vede pe actor drept tata, declarand ca pentru ea e un simplu actor. "Nu as putea spune ca el este tatal meu. As spune, da, Jackie Chan, un actor.", a marturisit Etta care n-are niciun fel de relatie cu tatal ei biologic.

 

 

Cat despre fiul provenit din relatia cu Joan Lin, Jackie Chan a facut o singura mentiune in cartea sa, povestind ca a fost violent cu el, la un moment dat. "Am avut o cearta cu sotia mea. Nu reuseam sa ajungem la un numitor comun, asa ca am plecat trantind usa. M-am dus la producatorul Leonard Ho, el m-a consolat, m-a linistit si m-a sfatuit sa merg acasa si sa-i cer iertare sotiei. Cand m-am intors, ea era pe canapea razand si vorbind cu o prietena. Acest lucru m-a infuriat. In momentul in care ma pregateam sa-i spun ceva, Jaycee a intrat in camera fugind, si-a indreptat mainile catre mine imitand un pistol si a tipat «Bang! Bang!», ca si cum isi razbuna mama. Apoi mi-a smuls cheile din mana si le-a aruncat pe podea. Cand m-am aplecat sa le ridic, m-a lovit peste mana. M-am infuriat si mai tare. L-am ridicat cu o mana si l-am aruncat in partea cealalta a camerei, s-a prabusit pe canapea.", povesteste actorul. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte